Web design te lira

Faqe dinamike

Faqe dinamike te pershtatshme per te gjitha pajisjet si dhe fast responsive

faqe webi ne tirane

Te personalizuara

Faqe te personalizuara sipas deshires se klientit ne sherbim te proceseve te biznesit

zhvillime aplikacionesh

Mobile Development

Zhvillime te aplikacioneve android dhe IOS per te personalizuar dhe permirsuar UI.

zhvillim platforme biznesi crm

Zhvillime

Keni nje proces apo te dhena te biznesit qe deshironi ta dixhitalizoni?

A i nevojitet biznesit tim nje faqe webi?!

Prezenca juaj online, nje mundesi e shtuar per zhvillimin e biznesit tuaj online

Web Design ofron sherbime ne dizenjimin e webit profesional ne menyre qe te konvertoje sa me shume vizitore ne kliente dhe ti ofroje aty sherbimin dhe eksperiencen e duhur. ne ofrojme gjithashtu Web development duke ofruar zgjidhje per probleme te ndryshme qe ju mund te keni ne biznesin tuaj.

Faqa e internetit eshte nje vlere e shtuar per nje biznes dhe tani ajo mund te quhet fare mire nje utilitet i nevojshem per cdo biznes te mesem, por ajo eshte nje mundesi qe sduhet humbur edhe nga biznesi i vogel duke qene sepse u ofron aksesin ne nje treg me te madh.

Nje web ju ofron mundesi per tu prezantuar apo per tu qasur tek nje grup klientesh me i madh, jasht dyereve te biznesit tuaj jane nje numer i madh klientesh potencial qe po kerkojne nje ofrues per sherbimet/produktet qe ju ofroni. Hapi i pare per te pasur akses tek keto kliente eshte pikerisht ekzistenca juaj ne ate hapsire (INTERNETI).

Akoma nuk jeni i sigurte nese ju duhet nje faqe interneti?! Mos hezitoni te na kontaktoni per te diskutuar rreth profilit dhe mundesive qe mund t’iu sjelle nje faqe webi! Na ndiqni ne rrjetet tona sociale Facebook

Web Design profesional ne shqiperi
Ndertim faqe interneti, web design ne shqiperi

Treguesi i vetem i cmimit eshte cilesia

Sa kushton nje faqe webi?!

Cdo biznes ka nje natyre te ndryshme dhe kerkesat e secilit percaktojne edhe koston ne web design per nje sherbim te caktuar. Per te ofruar nje eksperience maksimale tek klientet tane cmimet jan te personalizuara ne baze te projektit e kerkesave qe ka secili.

Ne jemi te gatshem qe te degjojme kerkesat tuaj dhe te mundesojme nje pakete te pershtatur per deshirat tuaja. Ne kete menyre paguani per ate qe do merrni. Mos hezitoni na kontaktoni!

+350

Kliente te kenaqur

+600

Projekte te realizuar

+10

Vite eksperience

Mobile Development

Zhvillime te aplikacioneve prezantues edhe menaxhues per komunikimin e brendshem te biznesit dhe atij mes klienteve

eCommerce

Ndertoni platformen tuaj te shitjeve online. Ecommerce website i gatshem per te pranuar pagesa online dhe jo vetem

CRM

Menaxhoni te dhenat e biznesit tuaj duke permirsuar mardheniet dhe rritur eficensen e komunikimit me klientet tuaj

Website Prezantues

Website dinamik i personalizuar per te pasqyruar ne menyren me te mire te mundshme biznesin tuaj online.

Optimize

Optimizim i faqeve ekzistuese per te ofruar nje eksperience me te mire per perdoruesit, dhe per SE

Landing page

Faqe prezantuese landing page te pershtatshme per prezantimin e nje produkti sherbimi apo fushate promocionale

Si te ndertojme nje faqe webi te suksesshme
WeCreativez WhatsApp Support
Keni nevoje te konsultoheni rreth nje sherbimi? Ne jemi te lumtur te ndajme eksperiencen tone me ju!
? Ckemi, Si mund t'iu ndihmoj?