Pay Per Click Management

IS PAY-PER-CLICK MARKETING RIGHT FOR YOU

A eshte Pay per click marketingu i duhur per ju?

Pay Per Click eshte nje nder menyrat me efikase te marketingut direkt, duke sjell leads dhe klient te rinje me nje eficense te larte. Por si cdo fushe tjeter edhe PPC eshte nje beteje mes konkurenteve tuaj dhe nje strategji e detajuar eshte e vetmja mundesi per te pasur sukses. Pikerisht ne kete pike ne jemi te gatshem te ofrojme ekseperiencen dhe resurset qe ne permbajme.

AdWords

Menaxhim i fushates dhe financave te saj

Keyword Research

Studjimi i strategjise dhe aplikimi i saj

PPC-Marketing-Image
PPC mund te jete nje sfide

Roli i vertete i PPC Advertising

Shumica e bizneseve nuk bazohen te PPC advertising duke qene se eshte mjaft i kushtueshem, dhe shpesh here vlera per klikim mund te te<br> kaloje disa parashikime. Por ne te vertete ajo eshte nje nder menyrat me efikase.

PPC-Advertising-Image
PPC-Mathematic-Image
MODEL OF ADVERTISING

Cfare bejme ne, ne menyre qe fushata juaj ne Adwords apo ppc te tjere te rezultoje e suksesshme

Ne fokusohemi end-to-end ne menyre qe fushata juaj te jete e suksesshme.

Strategy And Planning

Qe nje fushate te jete e suksesshme ajo duhet te bazohet ne nje strategji te mire-detajuar dhe konkrete. Ne do krijojme strategjine Kur, Ku, Si ne menyre qe te parashikojme cdo skenar te mundshem.

Keyword researching

Nje nga pikat me thelbesore te kesaj metode reklamimi eshte targetimi i njerzeve, dhe personalizimi i reklamave per secilin individ. Ne do bejme nje Study case ne baze te keywordeve dhe do personalizojme reklamat per secilin target group

Menaxhim dhe projektimi

Edhe studjimi me i mire mund te nxjerre ne supriza ne PPC, per kete arsye ne drejtojme fushaten dhe e ripercaktojme ne cdo moment duke menaxhuar buxhetin dhe vazhdimesine e fushates.

Conversion tracking

E gjithe fushata realizohet per te mbledhur lead ose per te ber shitje direkte, per kete arsy conversion rate eshte e vetmja statistike e vertete per te treguar suksesin e fushates. Ne sigurohemi qe cdo gje te te gjurmohet per perdorim te mevonshem por edhe per te ndervepruar gjate fushates.
WeCreativez WhatsApp Support
Keni nevoje te konsultoheni rreth nje sherbimi? Ne jemi te lumtur te ndajme eksperiencen tone me ju!
? Ckemi, Si mund t'iu ndihmoj?