Sebashku ndertojme suksesin tuaj online!

Ndertim faqe interneti profesionale per biznesin tuaj

Ne menyre qe nje website ti sherbej biznesit tuaj, ai duhet te jete i ndertuar ne menyre profesionale dhe te ofroje eksperiencen e kerkuar tek vizitoret tuaj.
Ndertojme faqe interneti profesionale per bizensin tuaj
Perse duhet te zgjidhni ZOMEG

per te ndertuar prezencen tuaj online?

Search-Engine-Optimization-Icon

Nje faqe eshte profesionale kur ajo sjell kliente ne biznesin tuaj. Ne kujdesemi qe ajo te renditet ne krye te rezultateve ne Google

Speed-Optmization-Data-Analysis-Icon

Nje faqe interneti profesionale duhet ti pergjigjet kerkesave te klienteve tuaj. Ne kujdesemi qe ajo te jete e shpejte dhe responsive per cdo pajisje.

Social-Media -Marketing-Icon

Nje website modern nuk ofron vetem nje paraqitje te mire tek vizitoret tuaj. Por ajo tregon besimin dhe profesionalizmin tuaj.

Conversion-Rate-Optimization-Icon

Nje faqe interneti profesionale duhet ti pergjigjet nevojave te biznesit tuaj. Ne tek ZOMEG kujdesemi qe ti pergjigjemi standarteve tuaj gjithashtu.

Pay-Per-Click-Management-Icon

Ne kujdesemi qe te krijojme nje website qe ju gjeneron kliente. Fokusi i nje website eshte qe te konfirmoj profesionalizmin tuaj dhe ti kthej vizitoret ne kliente

Online-Marketing-Management-Icon

Ne ofrojme jo vetem ndertim faqe interneti profesionale, por gjithashtu ofrojme dhe nje menaxhim dhe konsulence profesionale per te garantuar vazhdimesine tuaj.

Ok me duhet nje faqe interneti, por...

Sa kushton nje website profesional?

Ne ofrojme jo vetem ndertimin e nje faqe interneti profesionale por ne kujdesemi per te gjithe rrugetimin tuaj. Nje pjese e ketij rrugetimi eshte vlera e investimit dhe si do te kthehet mbrapsht tek ju.

Popular Choice

Paketa ekonomike

249/ TOTAL

Per individe apo biznese te vogla

 • 1-7 Faqe te perfshira
 • Faqe interneti e menaxhueshme
 • Menyra te ndryshme kontakti
 • Lidhje me rrjetet sociale
 • Galeri me produkte
 • Hosting dhe Domain per nje vit
 • Mirembajtje teknike*

Popular Choice

Bis Plan

399/ TOTAL

Per studiot, agjensite dhe bizneset e mesme

 • Deri ne 18 faqe te perfshira
 • Faqe interneti e menaxhueshme
 • Website SEO friendly
 • Integrim me rrjetet sociale
 • Optimizim per motoret e kerkimit
 • Sistem 2 gjuhesh
 • Modelim te grafikave
 • Hosting & Domain per 1 vit
 • Mirmbajtje Teknike*

Popular Choice

Executive Plan

.../ TOTAL

Dizenjuar per bizneset e mesme, medha dhe ecommerce

 • Faqe pa limit
 • Website i menaxhuar
 • Zgjidhje te personalizuara
 • SEO friendly dhe optimizim
 • Responsive dhe moderne
 • Support dhe konsulence

Mirembajtje faqe interneti, perfitimet qe ka nje faqe e perditesuar

Nje faqe interneti profesionale kerkon mirembajtje ne menyre qe ti pergjigjet dinamikes se biznesit tuaj. Ashtu si biznesi juaj ka nje dinamike edhe faqa intenetit kerkon qe te jete e perditesuar. Nje faqe inteneti ka nevoje per mirmebajtje ne disa sektore. Me poshte ne do te shpjegojme pse eshte i rendesishem mirembajtja dhe benefitet qe […]

Strategjia per marketing online qe garanton suksesin tuaj

Marketing online ju ofron te shkoni tek mijra kliente ne kohe rekord. Por te reklamosh online do te thote te terheqesh vemendjen e sa me shume njerezeve, brenda nje kostoje te parapercaktuar. Ne menyre qe te realizosh kete dhe ti japesh vlere parave te shpenzuara ju duhet te ndertoni nje stategji. Ne kete artikull ne […]

Faqe Interneti dinamike me teknologjite e fundit NodeJs & React.

Ndertimi i faqjeve te internetit duke perdorur teknologji te ndryshme. Per te ndertuar nje faqe interneti ekzistojne menyra te ndryshme. Nje faqe e thjeshte interneti mund te ndertohet duke perdorur teknologji te ndryshme frontendi si HTML, CSS,Javascript. Pert te mos shpikur rroten sot ekzistojne paketa si Javascript frameworks(ReactJS, VueJS) me te cilat mund te perdoren […]

Trusted by Our Business Partners
WeCreativez WhatsApp Support
Keni nevoje te konsultoheni rreth nje sherbimi? Ne jemi te lumtur te ndajme eksperiencen tone me ju!
👋 Ckemi, Si mund t'iu ndihmoj?