Reputation Management

Cfare eshte Reputatation Manager?!

Ne do kujdesemi per cdo detaj te biznesit tuaj online, duke filluar nga menaxhimi i webit, reklamave, startegjise se marketingut SEO, rrjetet sociale, Social campagins, Graphic design components, Brand Identity, PPC etj

Reputatiuon Manager eshte nje pakete sherbimesh e krijuar dedikuar biznesit te mesem dhe startupeve te cilet ndajne prespektiven e biznesit te tyre me ne. Ne do realojme me shume se marketing per biznesin tuaj ne Shqiperi

Ne kujdesemi per cdo detaj te biznesit tuaj online duke filluar nga paraqitja optimizimi, menaxhimi, krijimi i strategjise dhe zbatimi i saj. Per kete sherbim ne kemi krijuar disa paketa baze duke i klasifikuar ne baze te konkurences qe biznesi juaj ka online.  Si te bejme Marketing per biznesin ne Shqiperi sherbimi jone bazohet ne kater pika, prezantimi qe permban dizenjimin/ridizenjimin e faqes suaj web, brand identity, paraqitja e rrjeteve sociale. Pika e dyte ka te beje me menaxhimin dhe optimizimin e permbajtjes per SE. Pika e trete eshte marketimi dhe rritja e brand awareness Pika e katert Menaxhimi i imazhit dhe strategjite e perdorura ne CRM.

What Reputation Management
Reputation Management

Marketing eshte zemra e nje biznesi, ingranaxhi qe ven ne levizje cdo pjese tjeter te biznesit. Prandaj eshte e nevojshme qe ti kushtohet rendesia e kerkur dhe te mos lejoni qe biznesi te eci per inerci. Arsyeja pse ju duhet te zgjidhni ZOMEG eshte mundesia per te aksesuar nje grup profesionistesh dhe eksperiencen e tyre ne menyre direkte dhe me nje kosto te moderuar.

Cfare do perfitoni nga Reputation Management?!

Ky sherbim eshte projektuar per ti ofruar biznesit te vogel dhe te mesem akses ne te gjitha sherbimet e ofruara nga ZOMEG si nje pakete. Pra me kete pakete ju do perfitoni Web Design/Master, Content Creator, SEO, SMM, SEM, Social Media Management, Graphic designer, Case Study etj. Marketing per biznesin ne Shqiperi

Si funksion kjo pakete?!

Stafi jone do te krijoje nje strategji dhe nje plan ne varesi te madhesise se biznesit dhe natyres se konkurences. Ne i japim shume rendesi konsistences dhe realizimit te planit sipas projekteve te parashikuar. Ne perfundim te cdo tasku ju do njoftoheni me nje raport/njoftim si dhe ne intervale te caktuara kohore do merrni edhe raportin e detajur. Kontakti mes stafit tone dhe klientit eshte periodik dhe i vazhduar.

Komente nga klientet tane

WeCreativez WhatsApp Support
Keni nevoje te konsultoheni rreth nje sherbimi? Ne jemi te lumtur te ndajme eksperiencen tone me ju!
? Ckemi, Si mund t'iu ndihmoj?