Free SEO Analysis

Merrni nje raport teresisht FALAS

Si mund te permirsohet webi yne
dhe resultatet e SEO?!

SEO-Analysis-Welcome-Image

SEO ne vetvete nuk eshte asgje tjeter vetem nje liste standartesh qe perdoren nga motoret e kerkimit per te renditur dhe servirur tek vizitoret(kerkuesit) nje liste rezultatesh mbi kerkimin e realizur. Search Engine Optimization (Optimizim per motoret e kerkimit) eshte nje munesi per cdo biznes per te pasur nje qasje me prane klienteve dhe mundesive te reja. Nje website ka mbi 260 faktore paresore te cilet kerkojne optimizim ne menyre qe te ofrojne nje eksperience sa me te mire tek vizitoret (SE). Ne do bejme nje studjim mbi faqen ose fushen e biznesit tuaj mbi mundesite si mund te permirsohet.

IN SEO (Analiza e brendshme)

Ne do analizojme ndertimin e webit tuaj duke filluar nga komponentet fizike Server (Shpejtesia), DNS dhe duke vijuar me menyren e ndertimit te webit, permbajtjes, ngjyrat, vendosjet etj.

OFF SEO (Anazliza e jashtme)

Bejme studjimin e gjithe komponenteve te tjere te jashtem duke filluar nga gjendja aktuale e motoreve te kerkimit, nderlidhjet e faqeve, trendet etj,

Mundesite per permirsim ne webin tuaj

Ne do bejme per ju nje raportim te gjendjes aktuale dhe menyres se si ne mund te realizojme optimizimin, si dhe periudhen/kostot e mundshme

Mos hezitoni, ne jemi miqesor me te gjithe 🙂

Perfitoni analizen per biznesin tuaj FALAS!

Ne ofrojme sherbimet tona per te gjithe bizneset duke pershtatur strategjine ne varesi te seciles fushe. Per te marre nje raport teresisht falas sigurohuni te na kontaktoni direkt ose te plotesoni formularin e mundesuar ne te djathte me te dhenat tuaja te kontaktit, si dhe detaje mbi biznesin tuaj dhe cfare ju deshironi te arrini.

PROJECT REPORT

Case Studies

WeCreativez WhatsApp Support
Keni nevoje te konsultoheni rreth nje sherbimi? Ne jemi te lumtur te ndajme eksperiencen tone me ju!
? Ckemi, Si mund t'iu ndihmoj?