Pergjigje per pyetjet kryesore

Pyetjet qe na jane drejtuar me shpesh

Pyetjet e zakonshme

Me poshte do te gjeni pergjigje per disa nga pyetjet qe ne na drejtohen me shpesh

Cfare eshte marketingu digital?

Marketingu digital eshte teresia e veprimive promocionale qe ne realizojme per biznesin tone nepermjet internetit apo pajisjeve mobile. Ne sektorin e marketingut digital futet marketingu ne rrjetet sociale si facebook, instagram. Marketingu i realizuar me ane te email, dergimi i mesazheve promocionale nepermjet telefonit, marketingu me ane te PPC SMM etj. Gjithashtu pjese e marketingut digital eshte edhe SEO, Brand Awareness, Reputation Manager etj.

Sa kushton nje website?

Webi eshte faqa prezantuese qe ne krijojme per biznesin tone online. Faqet e webit mund te krijojne mundesi te pafundme per reklamimin e biznesit, menaxhimin, shitjen e produkteve etj. Per kete arsye cmimet jane te variueshme, Vitet e fundimit teknologjia na mundeson qe te reduktojme oret e punes te nevojshme per krijimin e websiteve dhe per kete arsye cmimet per faqet prezantuese jane te perballueshme nga te gjithe bizneset. Ato fillojne nga 250 Euro ku perfshihet ndertimi i faqes, blerja e domain, support, shared hosting etj.

Cfare eshte SEO?

SEO qendron per Search Engine Optimization ajo konsiston ne permirsimin e faqes se biznesit tone ne menyre interactive duke e ber ate sa me te pelqyeshme per motoret e kerkimit dhe vizitoret. SEO  na mundeson te krijojme nje marketing pasiv, duke renditur biznesin tone ne vendet e para ne motoret e kerkimit. Per ta shpjeguar po marrim shembullin me nje agjensi udhetimi, pasi ajo implementon SEO dhe renditet ne vendet e para ne google per keyword si bileta avioni, trageti etj. Ajo perfiton dhjetra kliente cdo muaj me kosto minimale.

Si mund ta reklamoj biznesin tim?

Digital marketing na ofron mundesi te pafundme per marketimin e biznesit tone online. Ato mund te jene si marketingu ne rrjetet sociale, marketingu me ane te email, marketing me PPC, reklamimi ne google nepermjet SEO. Rekomandimi yne eshte kombinimi i ketyre menyrave duke qene se ato rrisin eficensen per njera tjetren. Dhe si rezultat ne perfitojme nje marketing me te lire dhe nje plan afatgjate.

Cfar sherbimesh ofron ZOMEG

ZOMEG eshte nje digital media agency dhe ofron nje cikel te plote ne sherbimin online qe fillon me krijimin e websiteve prezantuese, zhvillimin e aplikacioneve dhe zgjidhjeve specifike per biznesin, dizenjimin e brand identity dhe elementeve tjera grafike. Menaxhimin e brand reputation dhe rritjen e brand awareness. Si dhe dhjetra sherbime ne fushen e marketingut direkt si SEO, email Marketing, Mobile marketing, PPC, LetMeKnow etj.
Na kontaktoni tani

Nuk e gjetet pergjigjen? Mos u shqeteso, na kontakto ne

Pyetjet tuaja nuk jane ne listen e mesiperime? Ateher, ju keni nevoje per nje ndihme me te avancuar 🙂 Dhe stafi yne eshte i etur per pyetje te tilla. Mos hezito na kontakto tani!!

WeCreativez WhatsApp Support
Keni nevoje te konsultoheni rreth nje sherbimi? Ne jemi te lumtur te ndajme eksperiencen tone me ju!
? Ckemi, Si mund t'iu ndihmoj?