Email Marketing

Email marketing ne Shqiperi

Email Marketing ne Shqiperi cilesohet si nje nder menyrat me te mira te marketingut direkt. Email mund te konsiderohet si nje nder format e para te komunikimit online. historiku i tij filon shume vite para rrjeteve sociale apo motoreve te kerkimit. Edhe sot e kesaj dite email mbetet metoda kryesore e komunikimit zyrtare, kjo sjell edhe nje potencial te pa krahasueshem ne marketing. Email Marketing ka lindur fillimisht si nje komunikim i drejperdrejte me klientet. Me pas ajo ka evoluar duke u ber me i personalizuar, me efektiv dhe me i gjurmueshem. Me poshte do te flasim per te gjitha mundesite qe na jep Email Marketing si dhe sfidat qe ndodhen.

Pse duhet te perdorim email marketing ne Shqiperi?

Emaili eshte nje nder format e vetme te marketingut qe eshte kryesisht falas si dhe jo i centarlizuar. Duke qene nje menyre komunikimi jo e centralizuar dhe kryesisht providers e ofrojne si brand awareness na ofron mundesi te pafundme. Me poshte ne do te listojme disa nga arsyet pse duhet ta perdorim emailin per marketing.

  • Kosto per dergimin e fushatave te email marketing ne Shqiperi jane fikse dhe te qendrueshme
  • Cmime te lira per 1000 emaile te derguara.
  • Komunikim direkt ne inbox, duke siguruar vemendjen e marresit
  • Mundesi per te shkruajtur dhe paraqitur informacione ne menyre te strukturar
  • Rezultatet jane te menjehershme, emailet dergohen ne kohe rekord
  • Eshte e provuar si nje nga menyrat me eficente te marketingut.

Cfare duhet te dergoni tek klientet tuaj nepermjet email marketing

Suksesi i nje fushate email marketing varet nga disa faktore, nje nder faktoret qe varet nga ju eshte permbajtja. Nje permbajtje e goditur mund te perktheje marresit e email ne kliente. Dhe pikerisht ne kete artikull do japim disa nga pikat kryesore qe rezultojne ne conversion rate me te larte.

Per te kapur vemendjen e lexuesit tuaj ne rekomandojme perdorimin e nje subjekti konciz, te shkurter. Por kjo eshte edhe e vetmja fushe ku ne mund te tregohemi kreative dhe te marrim vemendjen. Subjekti sherben per te kapur vemendjen e lexuesit dhe ta drejtojme ate drejte permbajtjes. ne pjesen e permbajtjes ne rekomandojme 3-4 paragrafe te shkurter me madhesi jo me shume se 150 fjale. Te shfaqim vleren e shtuar qe kemi tek produkti dhe te vlersojme kohen e marresit duke qene konciz dhe i drejperdrejte. Email marketing ne Tirane eshte zgjidhje perfekte per te targetuar bizneset.

Sa kushton nje fushate emailesh?

ZOMEG operon ne fushen e email marketing ne Tirane qe nga viti 2011 kjo na ka ber qe te krijojme nje strukture te qendrueshme dhe te mbajme cmimet e palevizuara. Ne zoterojme nje database te plote dhe te detajuar me te gjithe subscribers tone. Ne kete menyre ne ofrojme disa paketa te cilat variojne nga numri i emaileve te derguara. Cmimet per email marketing fillojne nga 0.7 Euro per 1000 emaile te derguara. Ose me sakte dergoni mesazhin tuaj tek 1000 kliente potencial per vetem 0.7 euro.

DISCLAIMER: ZOMEG eshte rregullator dhe kujdeset per permbajtjen e cdo emaili, subscribers jane pjese e platformave ne pronesi te ZOMEG ose partnere te ZOMEG. Na ndiqni ne rrjetet tona sociale per me shume artikuj interesant

Per cdo pyetje apo kerekese per email marketing ne Shqiperi mos hezitoni te na kontakotni!