Digital Marketing

Pionier ne fushen e Digital Marketing

Ne gjendemi sot prane jush pas nje eksperience disa vjecare dhe si pioner ne disa nga sherbimet me te njohura per tregun e Shqiperise. Duke filluar nga viti 2009 Me eMail marketing, dhe duke vijuar me tej me Mobile Marketing, LetMeKnow  etj.

Sherbimet tona ne Digital Marketing

Social Tracking

Ofruesi i vetem i sherbimeve promocionale ne Viber, Whatsapp, SMS, Voice Messages etj

Brand Marketing

Sherbim ekselent ne dergimin e fushatave promocionale me ane te email duke ofruar statistika, dhe nje audience aktive dhe te filtruar.

Performance Monitoring

Zgjidhje per CRM dhe ndjekjen menaxhimin dhe optimizimin e mardhenieve me klientet

Traffic Analytic

Cdo fushate kerkon projektim, studjim si dhe trajtim ne detaje per nje eficense te larte.

Conversion Optimization

Brand Awareness zgjidhja perfekte per te gjithe bizneset e mesme, medha si dhe startupet.

Digital Consultancy

Sherbim i dedikuar qe mund te perdoret nga te gjithe bizneset per te perditesuar klientet

Performance Monitoring Tool
Marketimi afatgjate

Te marketosh ne menyre te zgjuar

Shpesh gabohemi kur e konceptojme marketingun thjeshte si publicitet. Marketingu ne vetvete permban disa faktore mes tyre Analizimin, targertimin, strategjia, prekja e klientit, konversion, si dhe CRM.

Qellimi jone eshte qe te realizojme nje fushate apo strategji te suksesshme dhe afatgjate prandaj baza jone eshte marketingu afatgjate i cili ben edhe kthimin mbrapa ne te ardhura. Prandaj ne ofrojme Marketing per te gjitha bizneset ne Shqiperi duke ofruar marketing nepermjet Email, Web, SEO rrjeteve sociale etj

Ne menyren dhe momenin e duhur

Si te reklamoj biznesin tim?!

Ne ditet e sotme ne jemi te rrethuar nga teknologjia, ne shtepi, ne pune apo ne rruge. Ne menyre qe nje fushate te jete e suksesshme duhet qe klienti te targetohen ne vendin dhe kohen e duhur. Per te arritur kete qellim ne kemi investuar per te operuar ne menyrat me efektive te mundshme,

Ne ofrojme disa nga menyrat me efektive per marketing si psh: Mobile , SMM, LetMeKnow, SEO, email, PPC, Google Adse, Social Marketing, Whatsapp, Viber, SMS etj

WeCreativez WhatsApp Support
Keni nevoje te konsultoheni rreth nje sherbimi? Ne jemi te lumtur te ndajme eksperiencen tone me ju!
? Ckemi, Si mund t'iu ndihmoj?