Web Design & Dev.

Web eshte nje nga fushat e cila eshte ndikuar me shume nga “profesionistet” ku ka nje lume personash te cilet ju ofrojne ju krijimin e siteve me cmime nga me te ndryshme. Prandaj ZOMEG ka ndermarre iniciativen te mbledhe web designerat me te afte ne Shqiperi (Qofte freelancer apo edhe kompani te ndryshme) te cilet do japin ofertat e mbikqyrura nga stafi i ZOMEG i cili do kujdeset per cilesine e punes si edhe per abuzimet me cmimet duke ber vlersimin e punes.

Prandaj ju ftojme qe te beni realizoni punimet tuaja neper ZOMEG pasi ju do merrni oferta te ndryshme nga designers me prevoje, te cilet do jene te monitoruar nga ZOMEG, ne kete menyre ju shpetoni edhe nga abuzimet dhe zvarritjet qe behen ne shumicen e rasteve.