Sherbimet

One Stop Shop
qodef-image-with-icon

ZOMEG ju ofron profesioniste dhe kompani te cilet do bejne mirmbajtjen e rrjeteve tuaja kompjuterike apo edhe vete kompjuterave personal. Duke ju ofruar ju krijimin e rrjeteve LAN, menaxhimin e te dhenave, support teknik, Security engineer dhe te gjitha sherbimet e nevojshme per kompanine tuaj

Sherbime IT

WEB

ZOMEG ju mundeson ju nje database te madhe profesionistesh dhe ne kete rast web designer te cilet do ju ndihmojne ju te krijoni dhe te menaxhoni webin tuaj. Duke filluar qe nga webet e thjeshte te cilet mund ta perballojne cdo individ apo biznes i vogel e duke vazhduar deri tek faqet “customize” te ndertuara posacerisht per ju!

WEB
qodef-image-with-icon
qodef-image-with-icon

Grafika eshte nje sektor i plotesuar te ZOMEG nen drejtimin e Kristian Dodaj ekspertet dhe artistet e kesaj fushe do jene te gatshem te japin idete e tyre per te realizuar cdo gje qe ju nevojitet ju duke ju dhen nje ser alternativash dhe cmimesh poashtu. Keshtu ju do mund te realizoni kartvizitat, brushurat etj

Design

Nje tjeter sektor i plotesuar me specialiste dhe kompani te ndryshme te cilat ofrojne sherbimet e tyre nepermjet ZOMEG duke ju mundesuar marketimin e produktit tuaj me menyrat me te reja dhe me efektive te mundshme. Keshtu ju do merrni sherbime me eficense te larte dhe kosto te ulet

Marketing
qodef-image-with-icon
qodef-image-with-icon

Nese ju keni nje projekt apo doni te dixhitalizoni nje proces dhe ju nevojitet te zhvilloni nje aplikacion qofte mobile apo web dhe PC, atehere zhvilluesit qe bejne pjese tek ZOMEG do ju ndihmojne te gjeni zgjidhjet me te mira qe i pergjigjen kerkesave tuaja duke qene gjithmone ne kontakt per ndryshime dhe support te ndryshem gjate punes.

Development