Sherbime IT

Ne kemi nje staf te plotesuar me profesionste te fushave te ndryshme si hardware, software, security analytics, data manger etj. Kjo na ben tju ofrojme nje larmi te gjate sherbimesh dhe me kualitet te garantuar nga ZOMEG. Sherbimet tona fillojne qe nga ndertimi i rrjetit, Montimi i kompjuterave, krijimi i rrjetit, konfigurimet e switches, serverave etj. Me tej vazhdojme me security engineer i cili ju mundeson krijimin e nje rrjeti  apo te nje site te sigurte duke bere testime te ndryshme ne rrjetin tuaj. Security analytics ne stafin tone jane perzgjedhur ne top 3 vendet e para ne konferencen e ndermarre ne gjithe trojet shqiptare per White Hat! Ne gjithashtu ofrojme data analytics qe perkon ne mbrojtjen dhe ruajtjen e te dhenave tuaja me backupe schedule fizike apo ne claud. ZOMEG ofron dhe sherbimin per ruajtjen e sigurte te ketyre kopjeve me shirit te sigurise se vulosur per sigurine e tyre!

ZOMEG ofron gjithashtu paketa per bizneset e vogla me disa sherbime dhe kosto fare te vogla! Gje qe ben te kurseni para dhe te keni IT specialistin tuaj te gatshem kurdohere! Perfshire ne keto paketa jane edhe disa sherbime te tjera inovative dhe te nevojshme per biznesin tuaj si Let Me Know, Dizenjime Falas, Backup, Menaxhime te dhenash etj.

Nese jeni ne kerkim te nje specialisti/kompanie qe tju ndihmoje ne krijmin e rrjetit tuaj dhe menaxhimit te tij ju ftojme te na kontaktoni per te diskutuar me teper dhe per tju ofruar cmimet me te lira ne treg per cilesine e ofruar!