Search Engine Optimization

SEO-Optimization -Image
Informacion pershkrues per SEO

Pse Search Engine Optimization eshte
e ardhmja e biznesit tuaj online!

Search engine optimization ndryshe e njohur me akronimet SEO konsiston ne optimizimin e disa faktoreve qe perdoren nga motoret e kerkimit si kritere per renditjen e tyre ne faqet e rezultateve. SEO mund te perkufizohet si nje menyre marketimi apo brand inforcement qe sherben per nje perjudhe afatgjate. Ajo ndihmon biznesin tuaj qe te kete nje rritje organike dhe te vazhdueshme.

WE MAKE YOUR LIFE BETTER

Real-Time Social Media
Analytics And Market Strategy

Per te pare benefitet e SEO do marrim nje use case per nje Studio Arkitekturore. Cdo muaj ne Shqiperi realizohen rreth 400 kerkime per studio arkitekturore apo sherbim i nje arkitekti. Sipas disa studimeve te realizuara nga DataAnalytics te ndryshem ne bote 85%  e vizitoreve vizitojne vetem faqen e pare dhe nder to 68% mjaftohen me viziten e 5 faqeve te para. Pra imagjinoni se cfare potenciali apo mundesie humbet nje biznes qe ndodhet ne faqen e dyte?!

50% me shume mundesi per te gjetur kliente
68% E gjejne cfare kerkojne ne 5 faqet e para
85% Mjaftohen me faqen e pare ne google
SEO-Analytics-Image
CHECK YOUR WEBSITE SEO SCORE

Si po performon webi juaj? Merr nje raport falas

SEO eshte art, ngjyrat jane te shumta!

Cfare optimizojme ne?

Ne ofrojme sherbimet tona per te gjitha madhesite e bizneseve, per kete arsye ne realizojme strategji te ndryshme ne varesi te disa faktoreve kryesisht bazuar ne gjendjen aktuale te konkurenteve tuaj. Per kete ne  optimizojme disa faktore ne webin tuaj dhe jo vetem. Me poshte jane disa nga faktoret qe ne optimizojme.

Link-Building-Icon

Ndertim, mirmbajtje dhe optimizim i linkeve te brendshem si dhe backlinks te cilet jane faktor kryesore per renditjen ne google.

Keyword-Research-Icon

Ne bejme nje studjim mbi perdorimin dhe fjalet kyce qe i pershtaten biznesit tuaj. Gjithashtu realizojme dhe strategjine se si do ndjeket secili keyword.

Traffic-Analytics-Icon

Ne menyre qe te arrijme jo vetem shume vizitore por edhe nje conversion rate te larte ne bejme studjimin e users behaviors dhe mbi to behet dhe ndertimi i faqeve

Rank-Tracking-Icon

Monitorim dhe ndjekje e rezultateve ofron te dhenat e nevojshme mbi strategjine qe do ndjeket ne te ardhmen. Prandaj ne i kushtojme rendesi raporteve.

Content-Creation-Icon

Permbajtja eshte nje element tjeter qe ne kujdesemi per realizimin duke filluar qe nga permbajtja, refactor dhe optimizimi ne sherbim te strategjise se SEO

Back-Link-Building-Icon

Ne menyre qe SEO te vihet ne pune ajo ka nevoje per energji dhe ne dedikohemi qe kete energji ta perdorim ne menyre sa me eficente.

A deshironi te renditeni ne krye te Google?

Plotesoni formularin dhe ne do ju kontakojme me informacione ekzakte rreth biznesit tuaj dhe se si do ndikonte SEO tek ju.

NEED MARKETING HELP?

SEO Made Your Life Simple. A Better SEO Means Better User Experience

We provide marketing services to startups and small businesses looking for a partner for their digital media. We work with you, not for you. Lorem ipsum dolor sit amet, nec in adipiscing purus luctus, urna pellentesque fringilla vel, non sed arcu integer, mauris ullamcorper ante ut non torquent.

1530
Successful Projects
1899
Satisfied Customers
SEO-Experience-Image