Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements (if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, YouTube. By using this website, you consent to the use of cookies. We've updated our Privacy Policy, please click on the button beside to check our Privacy Policy.

Search Engine Marketing

ZOMEG zoteron nje database me mbi 160 mije emaile te gatshme per te derguar fushaten tuaj,

Phone-Icon

Jeni ne kerkim te nje menyre te shpejte dhe efikase ateher ne ju ofrojme SMS,VIBER, Whatsapp marketing

Competitive Analysis

Keni nje liste klientesh apo kontaktesh dhe deshironi qe ti arrini ne menyre direkte. Ne ju ofrojme sistemin perkates

Link Building

Deshironi te reklamoni ne rrjetet sociale? Ne realizojme nderlidhjen mes te gjithe komponenteve dhe ofruesve

Competitor Keyword Research
Suksesi jone matet me

Suksesin e biznesit tuaj!

Ne jemi dedikuar te perfeksionojme dhe te rrisim mundesite tona per te marketuar biznesin tuaj, per kete qellim ZOMEG eshte i mundur te qe arrije ne menyre dixhitale tek miliona kliente potencial ne gjithe boten. Por nje fokus te vecante ne i kemi kushtuar tregut Shqiptar duke krijuar metoda dhe rritur kapacitet tona per te arritur qindra mijra kliente potencial ne menyre direkte duke perdorur Email Marketing, SMS, MM, SMM etj. Nuk ka rendesi nese biznesi juaj ndodhen ne Tirane, Vlore, Durres, Shkoder ne ju mundesojme te keni qasje direkte tek qindra mijra kliente duke realizuar marketing ne Shqiperi edhe me gjere.

ONE STOP SHOP

Ne kujdesemi per cdo detaj te prezences tuaj online!!

Marketing eshte thelbesor per suksesin e nje biznesi sidomon ne Shqiperi por ai nuk mund te veproje i vetem, per nje marketing te suksesshem nevojin disa faktore te tjere per te cilet ZOMEG ju ofron eksperitizen e saj. Brand Identity, Webi juaj, paraqitja e rrjeteve sociale jane disa faktore te tjere qe ndikojne ne menyre direkte mbi efektshmerine e strategjise se marketingut. Per kete arsye ne jemi dedikuar t’iu ofrojme nje One Stop Shop per te gjitha keto sherbime.

Engage User
11
Underline

YEARS OF EXPERIENCE

8
Underline

PROFESSIONAL EXPERTS

+450
Underline

SUCCESSFUL PROJECTS

+300
Underline

SATISFIED CUSTOMERS

WE MAKE YOUR SITE BETTER

Case Studies

SEO Testing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cin elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

SEO Analysis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cin elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Rocket Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cin elit, sed do eiusmod tempor incididunt.