Rreth Nesh

ZOMEG. Nje enderr tashme e realizuar

Kush eshte ZOMEG?

Nje emer qe perfaqson nje pune disa vjecare, dhe nje enderr te realizuar!

m
Kush jemi ne?

Kush eshte ZOMEG? Si lindi kjo kompani dhe cfar vlerash dhe interesash perfshin kjo kompani

Meso me shume rreth nesh!
m
Vizioni yne?

Si eshte pikpamja jone mbi tregun ne Shqiperi? Ku duam te arrime ne? Cilat jane planet tona afatgjate e afatmesme

Meso me shume rreth Vizionit tone!
photo-018
Burimet Njerzore

Mesoni me shume rreth stafit dhe partnereve tone, gjithashtu aplikoni per tu ber pjes e ZOMEG!

Burimet njerzore

Sherbimet tona

ZOMEG eshte e fokusuar per te krijuar nje rrjet profesionistesh sa me gjithperfshires, ne menyre qe ju mund te realizoni te gjitha punet ne nje vend. Per te realizuar kete ne kemi kontaktuar te gjitha kompanite e mirnjohura dhe te gjithe freelancers profesioniste te cilet jane perzgjedhur dhe kane permbushur te gjitha kerkesat e parashtruara nga ZOMEG!

Per momentin ZOMEG numeron mbi 120 profesioniste te fushave te ndryshme ne Shqiperi keshtu qe ka arritur pothuajse te plotesoje pothuajse te gjitha kerkesat qe mund te kete tregu shqiptar. Por ne po vazhdojme me lobimin dhe perzgjedhjen e profestionisteve ne menyre qe te arrijme nje larmishmeri te madhe zgjedhjesh dhe idesh!

IT Services 0
Design 0
WEB 0
Marketing 0
Development 0
qodef-team-image
Developer
Dexter Collier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy

qodef-team-image
Graphic Designer
Bill Gilbert

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy

qodef-team-image
Accountant
Patty Morrison

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy

qodef-team-image
Engineer
Bernard Smith

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy

Te pergjegjshem, ne menyren me kreative!

Motoja jone frymezon dhe karekterizon gjithe punen tone te palodhur ne menyre per te rritur nivelin e sherbimeve ne fushen e sherbimeve IT!