Mundesi Punesimi

Bashkohu me eliten!

ZOMEG eshte e hapur dhe fton te gjite profesionistet e afte te behen pjese e jona duke na kontaktuar ne b.njerzore@zomeg.al ose duke plotsuar formularin me poshte !</p> <p>Ju faleminderit qe kontriboni ne permirsimin e cilesise se sherbimeve IT ne vendin tone!</p> <p>Ari Vogli<br /> CEO & Founder<br /> ZOMEG