Marketing

ZOMEG eshte fuqizuar dhe mbeshtetur nga ITL dhe perkatesisht ePublicitet  ( nje nder kompanite me te njohura dhe te fuqishme ne Shqiperi per realizimin e fushatave te marketingut) . Ne tek ZOMEG nuk bejme vetem Reklamim i cili ne shpesh raste merr edhe kuptimin e Marketing ne “Shqiperi” . Marketing koncepton dhe perfaqson nje ser studimesh dhe vezhgimesh te cilat pikasin klientet tuaj potencial si dhe ju ndihmojne ti arrini ato ne menyren me te lire dhe efektive te mundshme. Per te realizuar targetimin e konsumatore ne kemi disa nga menyrat me kosto me efektive si Email, Mobile, Social, ADV. etj te cilat menaxhohen dhe ofrohen nga eksperte disa vjecare ne kete fushe. Stafi jone do ju ndihmoje te beni nje plan strategjik marketingu ne menyre qe kosto juaj e reklamimit te jete e vogel por efektive.