Graphic Designer

Design eshte nje nder fushat tona kryesore per te cilen krenohemi pasi kemi disa nga designerat me te mire dhe kreativ ne Shqiperi te cilet kane realizuar pune te shumfolura. Nen drejtimin e Kristian Dodaj grupi i designer do ju ndihmoje ju te plotesoni nevojat tuaja ne cdo aspekt ne lidhje me design disa nga fushat ku eshte perqendrimi me i madh i puneve tona eshte ne :
1- Brochura
2- Flyer

3- Markoups
4- Kartvizita
5- Video Intro (Promocionale)
6- Photo manipulation
7- Brand identity
8-Logo design

Stafi jone eshte gjithmone ne specializim pasi design nuk eshte vetem puna e tyre por edhe arti dhe pasioni i tyre. Keshtu ju ftojme te na kontaktoni per nje bashkebisedim rreth kerkesave tuaja dhe te merrni  opinionet dhe idete tona ne lidhje me realizimin e projektit tuaj. Cdo gje do jete e certifikuar dhe e siguruar nga ZOMEG per tju ofruar ju cilesin maksimale.