FAQ

Pyetje/Pergjigjet me te kerkuara

Keni pyetje rreth ZOMEG?

Nese nuk i gjeni pergjigjet tuaja ketu, ju ftoj te na kontaktoni ose te na vizitoni prane zyres sone!

Si funksjonon ZOMEG?

aZOMEG ka nje strukture te organizuar dhe te mirfillte e cila funksionon ne te njejten menyre sic funksionon edhe faqa “Meme” freelancer.com . Procedura per realizimin e nje projekti kalon ne disa etapa.
a- Marrja e porosise dhe kerkesave te klientit
b-Realizimi dhe prezantimi i ideve te freelancers
c- Perzgjedhja e idese fituese
d- Realizimi i punes
e- Dorzimi i punes

Perse duhet te besoj une punen time tek ZOMEG?

a

ZOMEG eshte nje platforme e cila ju mundeson ju te realizoni punet tuaja ne menyre te sigurte dhe te keni nje numer te madh oferta dhe mundesi zgjedhjesh. Gjithashtu ju jeni te sigurte ne cdo koh qe puna juaj do te mbarohet sipas kerkesave te parashtruara!

A paguaj un per ndermjetsimin e ZOMEG?

a

Jo, Ju nuk paguani asnje qindarke per ZOMEG, pasi ne financohemi nga kontributet e freelancers edhe projekte te ndryshme idependete!

Sa i besueshem eshte ZOMEG?

ZOMEG ka mardhenie te forta dhe te konsiliduara me kontrata me freelancers dhe grupet te cilet bejne pjese ne te, Ne kete menyre ju jeni te sigurte qe nuk do te kete devijime nga freelancers.

Kush e garanton kualitetin?

a

Arsyeja kryesore mbi te gjitha pse eshte krijuar ZOMEG, eshte sepse ne kerkojme te krijojme nje treg meritash ku cdo gje te funksionoje ne baze te talentit qe freelanceri ka! Ne fazen e pranimit te freelancers ZOMEG konsultohet dhe ben nje kerkim mbi backgroundin dhe portofolion e freelancers!

Si mund te punoj une tek ZOMEG?

aZOMEG eshte nje platforme e hapur per cilindo qe ka deshire te punoje ndershmerisht dhe ne konkurence me qellim permirsimin e cilesise se punes. Nese ju jeni i bindur se keni cilesite dhe aftesite e duhura per tu ber pjese e familjes sone ju ftoj te na kontaktoni ne b.njerzore@zomeg.al

Contact Us

Mesoni me shume rreth sherbimeve tona

Documentation

Apliko per pune prane ZOMEG, dhe bashkohu drejt rruges se suksesit!

Support

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut

Office Hours

Mesoni me shume rreth nesh, vizionit tone etj.