Digital Marketing

Pionier ne fushen e Digital Marketing

Ne gjendemi sot prane jush pas nje eksperience disa vjecare dhe si pioner ne disa nga sherbimet me te njohura per tregun e Shqiperise. Duke filluar nga viti 2009 Me eMail marketing, dhe duke vijuar me tej me Mobile Marketing, LetMeKnow  etj.

Sherbimet tona ne Digital Marketing

Social Tracking

Ofruesi i vetem i sherbimeve promocionale ne Viber, Whatsapp, SMS, Voice Messages etj

Brand Marketing

Sherbim ekselent ne dergimin e fushatave promocionale me ane te email duke ofruar statistika, dhe nje audience aktive dhe te filtruar.

Performance Monitoring

Zgjidhje per CRM dhe ndjekjen menaxhimin dhe optimizimin e mardhenieve me klientet

Traffic Analytic

Cdo fushate kerkon projektim, studjim si dhe trajtim ne detaje per nje eficense te larte.

Conversion Optimization

Brand Awareness zgjidhja perfekte per te gjithe bizneset e mesme, medha si dhe startupet.

Digital Consultancy

Sherbim i dedikuar qe mund te perdoret nga te gjithe bizneset per te perditesuar klientet

Performance Monitoring Tool
Marketimi afatgjate

Te marketosh ne menyre te zgjuar

Shpesh gabohemi kur e konceptojme marketingun thjeshte si publicitet. Marketingu ne vetvete permban disa faktore mes tyre Analizimin, targertimin, strategjia, prekja e klientit, konversion, si dhe CRM.

Qellimi jone eshte qe te realizojme nje fushate apo strategji te suksesshme dhe afatgjate prandaj baza jone eshte marketingu afatgjate i cili ben edhe kthimin mbrapa ne te ardhura.

Ne menyren dhe momenin e duhur

Si te reklamoj biznesin tim?!

Ne ditet e sotme ne jemi te rrethuar nga teknologjia, ne shtepi, ne pune apo ne rruge. Ne menyre qe nje fushate te jete e suksesshme duhet qe klienti te targetohen ne vendin dhe kohen e duhur. Per te arritur kete qellim ne kemi investuar per te operuar ne menyrat me efektive te mundshme,

Ne ofrojme disa nga menyrat me efektive per marketing si psh: Mobile marketing, SMM, LetMeKnow, SEO, email, PPC, Google Adse, Social Marketing, Whatsapp, Viber, SMS etj