Development

ZOMEG eshte duke avancuar ne krijimin e grupeve te koduesve te cilet do bejne te mundur zgjidhjen e problemeve tuaja te ndyshme me ane te aplikacioneve te krijuara perpos kerkesave tuaja. Per momentin ne kemi avancuar ne fushen e krijimit te aplikacioneve mobile ku kemi disa grupe te gatshme t’ju ndihmojne ne hedhjen e ideve tuaja ne forme aplikacioni qofte android apo ios. Gjithashtu mund te realizojme aplikacione per funksione te thjeshta ne java apo c++ apo web app.

Ne jemi te lumtur nese do na kontaktoni per te folur me shume rreth projektit tuaj dhe tju ofrojme ndihmen tone apo t’ju direktojme diku tjeter.