Te pergjegjshem, ne menyren me kreative!

Sherbimet ne fushen e IT duke filluar qe nga mirmbajtja e kompjuterit personal gjer ne krijimin dhe menaxhimin e rrjeteve

WEB

Krijimi dhe dizenjimi i faqes web sipas kerkesave tuaja. Me cmime te pershtatshme per cilindo.


Dizenjoni gjithcka ju nevojitet me artistet tane ne fushen e graphic dhe video! Gjithcka e garantuar nga ZOMEG

Marketoni produktet tuaja ne Shqiperi por jo vetem me menyrat me efektive dhe me kosto minimale!

Krijoni aplikacionet sipas deshires dhe kerkesave tuaja, duke diskutuar rreth ideve me developers me te mire shqiptare.

Perse te perdor ZOMEG?!

ZOMEG eshte nje projekt i mbeshtetur nga Qeveria Shqiptare i cili do ju mbroje ju ne cdo hap te punes.Gjeni te gjitha sherbimet ne nje vend te ofruara nga profesioniste dhe kompani serioze! Dhe mbi te gjitha keto ofrohen falas! 

Meso me shume

Si funksionon ZOMEG?

ZOMEG ka nje strukture te mirfillte dhe te krijuar me ndihmen e freelancer.com

Fillimi

Marrim kerkesat e klientit dhe kuptojme ate cfar ai deshiron te realizoje.

Idejimi

Pas marrjes se kerkesave ato i dergohen profesionisteve, te cilet japin idete dhe konceptet e tyre.

Caktimi i fituesit

Pasi merren idete klienti zgjedh fituesin, i cili vazhdon te realizoje punen sipas kushteve

Perfundimi

Pasi projekti realizohet dhe kontrollohet nga ZOMEG, vjen momenti i dorezimit te klienti